"NO TOUCH" Desinfiointilaitteet 

Ei jätä pyyhittävää kalvoa


Tarjoamamme ratkaisu koostuu "kuivasumun" levittämisestä ympäristöön sumuttamalla veden, maitohappobakteerin ja desinfioivan biosidiaineen (vetyperoksidin) seosta. Tämä ratkaisu, joka tunnetaan nimellä "NO TOUCH", mahdollistaa kaikkien pintojen tavoittamisen ja desinfioinnin, myös niiden, jotka on määritelty negatiivisiksi (huonekalujen takana ja alla olevat osat, hyllyt, tuet). Lukuisissa kansainvälisissä tutkimuksissa todettu menetelmän tehokkuus mahdollistaa mikrobien ja virusten kuormituksen vähentämisen miljoona kertaa tehokkaammin kuin perinteiset ruiskutus- tai pyyhkimismenetelmät. 

Käyttökohteet mm:

• Terveydenhoito- ja hygienia-alan tilat
• Liiketilat
• Aulat ja odotushuoneet
• Hotellihuoneet
• Matkustajaterminaalit
• Ohjauskeskukset
• Kuntosalit
• Opetus- ja kulttuurialan tilat

Innovatiivinen puhdistus-menetelmä bakteerien ja virusten kuormituksen vähentämiseksi pinnoilla, seinillä, lattialla, yleisesti käytetyissä esineissä, kuten näppäimistöt, hiiret, näytöt, kahvat jne.

Desinfiointijärjestelmä on uusi tekniikka, joka perustuu veden ja biosidin sumuttamiseen. Ruiskutettujen pisaroiden keskimääräinen koko on alle 10 mikronia. Tämän koon avulla saavutetaan lähes 100% suhteellisesta kosteudesta, joka saavuttaa huoneen jokaisen kulman ja pisteen kostuttamatta ja vahingoittamatta komponentteja ja pintoja. Vaikutus on huoneen jokaisen syrjäisen osan täydellinen desinfiointi, joka voidaan ajastaa tarvittaessa. Kiinteä järjestelmä on yhdistelmä huoneeseen asennettuja suuttimia ja PLC-ohjain, joka pystyy käynnistämään ja sulkemaan automaattisen desinfiointivaiheen.

Testitulos:

Tämän tutkimuksen tarkoituksena on määrittää puhdistuspalvelun tehokkuus käyttämällä julkisissa ja yksityisissä tiloissa, kuten julkisissa ja yksityisissä tiloissa ja pinnoissa "No Touch" -tekoottista kuivaa sumua muodostavaa kyllästystä biosidiliuoksella (H2O2).

KUVAUS:

NOTOUCH on kehittänyt innovatiivisen puhdistusmenetelmän ja -protokollan bakteerien ja virusten kuormituksen vähentämiseksi pinnoilla, seinillä, lattialla, yleisesti käytetyissä esineissä, kuten näppäimistöt, hiiret, näytöt, kahvat jne.

PÖYTÄKIRJA:

NO TOUCHin tarjoama ratkaisu koostuu "kuivasumun" levittämisestä ympäristöön sumuttamalla veden ja desinfioivan biosidiaineen (vetyperoksidin) seosta.

 NO TOUCH-menetelmä sisältää valtavan määrän mikropartikkeleiden, joiden mitat ovat 5-7,5 mikronia, dispergoinnin sumuttamalla erityisillä ilmansuuttimilla.

Tämä sumuttaminen lisää kosketuspintaa eksponentiaalisesti vahvistamalla desinfioinnin vaikutusta ja vähentämällä desinfiointiaineen kulutusta sekä kontakti- ja leviämisaikaa, mikä johtaa mikrobien suurempaan eliminointiin.

Aerosoli leviää nopeasti jokaisen vapaan pinnan ja ilmamäärän cm2:n alueelle tuottamatta kosteutta, ruostetta ja jäämiä. Samanaikaisesti syntyy hydroksyyliradikaaleja (OH-), jotka ovat vastuussa tuotteen biosiditoiminnasta.

Heti kun hydroksyyliradikaalit, jotka ovat voimakkaita hapettimia, kohtaavat bakteerien ja virusten kalvot, jotka sisältävät kalsiumia ja natriumkloridia (NaCl), jotka ne tallettavat; OH-ioni muuttaa kalvossa olevan kemiallisesti stabiilin kloorin aktiiviseksi klooriksi (CL2) aiheuttaen bakteerikalvon tuhoutumisen ja estää bakteerien lisääntymisen.

Vetyperoksidilla vapautuneet radikaalit hajottavat bakteerien ja virusten DNA:n, RNA:n ja proteiinit. Desinfiointiaineen yhdisteiden pieni koko lisää ytimen vaikutusta mikro-organismien sytoplasmassa. Siksi bakterisidinen vaikutus lisääntyy miljoona kertaa  verrattuna normaaliin hoitoon.

MIKROBIOLOGISET TIEDOT:

Tutkimuksen suorittamiseksi julkiset tilat, kuten aulat, odotushuoneet ja hygieniapalvelut, puhdistettiin päivittäin.

Pyyhkäisyt otettiin ennen jokaista ohjauspintojen käsittelyä, kuten automaattisten lippujen automaattien lattiat, painikkeet ja näppäimistöt, näppäimistöt, pesuallaspinnat, sähköiset kuivausrumpupainikkeet, penkkien varret jne.

Puhdistustoimien lopussa näytteet otettiin samoilta pinnoilta bakteerikuormituksen eliminoinnin varmistamiseksi.

Pyyhkäisyt toimitettiin ACCREDIA-sertifioituun laboratorioon, joka suoritti testin standardoitujen protokollien mukaisesti.

TIETOJEN ANALYYSI:

Suhteessa näytteenotosta ilmenee ennen kutakin toimenpidettä ja sen jälkeen mitattujen bakteerien kokonaiskuormituksen väheneminen.

Tietojen analyysi paljastaa myös, että pintojen likaantuminen on hyväksyttävien arvojen sisällä päivästä toiseen lukuun ottamatta joitain likaantumishuippuja, jotka esiintyvät pääasiassa pinnoilla, kuten lattia, kaiteet ja penkkien varret.

PÄÄTELMÄT:

Otettujen näytteiden perusteella voidaan selvittää, että "NO TOUCH" -puhdistusmenetelmä eliminoi pintakontaminaation kaikilla näytteillä olevilla pinnoilla.

Hoidon jälkeen löydetyt arvot ovat yhteensopivia steriilien ympäristöjen rajojen kanssa.

Voidaan päätellä, että käytetty menetelmä on tehokas bakteerien eristämiseen pinnoilla ja tiloissa ja että todettu päivittäinen kasvu on matalissa rajoissa. Voimme myös päätellä, että tätä menetelmää on mahdollista käyttää aikataulun mukaan keinona hätä- ja / tai ennaltaehkäisevään puhdistamiseen ihmisten altistumisen rajoittamiseksi taudinaiheuttajien kanssa.